Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BYGGMANN® | 304 – BERGFRUE

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Produsent/brand:
BYGGMANN
Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruksareal: 80,3 m² | Bebygd areal: 110,9 m²

ROMSLIG FAMILIEHYTTE
Overbygget inngangsparti skjermer for vær og vind, og leder deg inn i hytten. Du kommer først inn i vindfanget med muligheter for garderobe og oppheng av klær. Videre kommer du til gangen som gir deg tilgang til hyttens fire soverom, et baderom, en innvendig bod/garderobe og allrom. Allrommet inneholder stue-/kjøkkenløsning med mønt himling og en flott vindusfasade som skaper et lyst og innbydende rom. Fra gangen har du også tilgang til en hems, som gir rom for flere overnattingsgjester. Her er det også rom for lagring i to romslige kott.

Allrommet har en enestående vegg av vinduer som slipper inn lyset og naturen. Her har du god plass til et stort spisebord og en hyggelig sofakrok ved peisen. En lang kjøkkenbenk gir deg god arbeidsplass for tilbereding av deilige måltider. Taket over allrommet er dratt frem for et overbygd uteområde som du har tilgang til fra stue/kjøkken. Her kan du nyte en kopp kaffe under tak, mens du opplever naturen og stillheten utenfor.

Bergfrue er en innholdsrik hytte med plass til mange. Det innbydende allrommet lar deg nyte solnedgangen fra sofaen, mens maten står på ovnen og det knitrer i peisen. Fasaden er klassisk, med en vegg av vinduer fra gulv til tak som visker bort overgangen mellom ute og inne.

Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

  • Bruksareal: 80,3 m²
  • Bebygd areal: 110,9 m²
  • Største lengde: 13,2 m
  • Største bredde: 8 m
  • Antall soverom: 3

ARKITEKT - ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Fordelene med å bygge en helt ny hytte, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en hyttemodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse din hytte etter egne ønsker og behov.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig hytte. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en hytte som passer deg helt perfekt.»

TEKNISK DATA
Bruksareal: 80,3 m²
Bebygd areal: 110,9 m²
Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 8 m
Antall soverom: 3