Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BYGGMANN® | 303 – KANTARELL

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Produsent/brand:
BYGGMANN
Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruksareal: 67,1 m² | Bebygd areal: 80 m²

STILREN HYTTE MED FOKUS PÅ TRIVSEL OG HYGGE
Kantarell er en fleksibel hytte du kan plassere på de fleste hyttetomter. Fra et lunt inngangsparti kommer du inn i gangen hvor du har du plass til en garderobe. Herfra kommer du til hyttens tre soverom, bad og allrom – som er en åpen stue-/kjøkkenløsning i moderne utførelse.
Fra vindfang/gang har du også tilgang til en praktisk bod i andre etasje, med tilgang gjennom en takluke.

I allrommet blir du møtt av klart lys fra store vinduer som viser deg naturen utenfor. Det er ingen overetasje i dette rommet, og det er derfor høyt under taket – noe som skaper et åpent og luftig rom. I allrommet finner du en kjøkkenkrok med tilhørende spisestue hvor du kan gå direkte ut til terreng gjennom skyvedører i glass. Her har du muligheter til å sette opp en flott terrasse, og kanskje en tilleggsmodul for lagring av turutstyr og ekstra soveplasser til gjester. I hyttens allrom er det i tillegg til kjøkkenkroken plass til en hyggelig sittegruppe foran peisen. Her kan man nyte utsikten utenfor gjennom de store vinduene.

Med muligheter for flere tilleggsmoduler, som grillstue, anneks og naust/garasje, kan hytten Kantarell vokse i takt med familien.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

  • Bruksareal: 67,1 m²
  • Bebygd areal: 80 m²
  • Største lengde: 13,3 m
  • Største bredde: 6 m
  • Antall soverom: 3

ARKITEKT - ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Fordelene med å bygge en helt ny hytte, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en hyttemodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse din hytte etter egne ønsker og behov.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig hytte. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en hytte som passer deg helt perfekt.»

TEKNISK DATA
Bruksareal: 67,1 m²
Bebygd areal: 80 m²
Største lengde: 13,3 m
Største bredde: 6 m
Antall soverom: 3