Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Norske plantekasser i system

BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige plantekasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen.


Nyhet

Se de fine fargene på våre 60x60 Limited Edition kasser med bunn og hjul. Slapp av i ferien med våre nye selvvanningstanker med 3-4 ukers vanndepot. Sjekk ut BEDD benkebrikke og sidebord som gjør blomsterkassen din om til et møbel!


BEDD - BUNN HJUL/BEN

Plantekasser på hjul er både praktisk og elegant. Det gjør det enkelt å møblere om på uteplassen, eller flytte kassene med sol eller regn. Hjulene er montert på en robust, drenerende bunnplate og tåler høy vekt. Du kan også velge hjul med brems eller rustfrie stålben, dersom kassene er utsatt for sterk vind eller hellende underlag.

BEDD UTEN BUNN

BEDD paneler kan enkelt monteres sammen til karmer uten bunnplate. Det er en super løsning når du planlegger plantekasser og høybed som skal stå rett på plen, grus, asfalt eller betong. 

 Under finner du et lite utvalg. Det er mulig å lage flere kombinasjoner!BEDD - BYGG SELV DELER

Her finner du alle enkeltkomponenter som kan brukes til å bygge kasser eller BEDD i system. Kjekt hvis du vil supplere med noe. Hvis du skal ha en komplett kasse eller systemløsning, anbefaler vi å finne eller tegne modellen og få alle komponenter plukket korrekt for ditt behov.

Se vårt utvalg

BEDD SELVVANNING

Med selvvanningskassene fra BEDD kan du være trygg på at plantene dine trives og får nok vann. Kassene er 100% vanntette og egner seg godt innendørs eller ved plassering under tak. Ved bruk ute / under åpen himmel må det bores hull i høyde med jordveker for å tillate regnvann å renne ut.


BEDD - System

BEDD gjør det enkelt å bygge din egen drømmehage. Det modulære systemet gir frihet til å bygge i lengden, i høyden og i vinkel. Det er praktisk hvis du vil skape lune soner på uteplassen eller skjerming mot vind eller innsyn.


Vi tegner ditt prosjekt!

Har du et uteområde, drivhus, orangeri eller annet prosjekt bistår vi gjerne med tegning og forslag til ditt område. Ønsker du hele ditt prosjekt tegnet kan vår HageDesigner hjelpe deg med hagedrømmen.