Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Sommerens mest minneverdige måltider

Hva er sommer for deg? For oss i SkapUterom er det de rolige dagene med familie og venner hvor et godt måltid står i fokus. Med våre utekjøkken kan matopplevelsen være en del av festen. 

SKELDERVIK

Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs.


MyOUTDOORKITCHEN

Med fokus på stil og funksjonalitet tilbyr Myoutdoorkitchen utekjøkkener i toppklasse! Som kunde kan du skreddersy ditt eget utekjøkken med stilsikre produkter fremstilt i 100 % 304 SS-stål.


MUURIKKA

Muurikka er originalen fra Finland. Helt siden 1970-tallet har produktene våre vært en favoritt for utendørs matlagning, uansett årstid. På fjellet, i skogen, i hagen eller ved sjøen. Tilbered enkelt og godt - til noen eller mange. 


Igneus Pizzaovn

Håndlaget i Portugal med materialer av høy kvalitet med fantastisk design. Ekstra isolasjon sørger for høy temperatur som kreves for å lage en perfekt pizza med sprø bunn.  Du kan steke kjøtt, stek, ribbe, lasagne, brød og mye mer.


by SkapUterom