Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

MUURIKKA utekjøkken

THE ORIGINAL MUURIKKA STORY

Det begynte i Finland, med stekehellen som nå er en klassiker. Et vennepar fikk ideen om å kutte bunnen av en varmtvannsbereder for å få en stor stekehelle til pannekaker, samtidig smidig nok til å ta med på utflukter. Interessen ble raskt stor fra venner og bekjente, og etter først å ha solgt sine heller til lokale bensinstasjoner i Finland, utviklet Mikko Kahelin og Reijo Sistonen sin ide videre, og i 1976 startet de virksomheten.

Navnet Muurikka ble født med stekehellen, og ble snart et velkjent begrep i Finland. Siden den gang er det solgt hundretusenvis av stekeheller, produktutvalget produktutvalget har vokst, og navnet Muurikka har blitt synonymt med stekeheller også utenfor Finlands grenser. Ved leirbålet og på hagefesten er Muurikkas produkter selvsagte deler av måltidet.

UTEKJØKKEN

Alt blir enklere når det det finnes gode arbeidsflater og plass for oppstilling og oppbevaring der maten skal lages. Smarte oppbevaringsmoduler holder orden på alt du trenger. Velg en eller flere, og kompletter med en passende varmekilde. Finn det perfekte stedet på verandaen, eller monter hjul på skapene dine og la utekjøkkenet være flyttbart.

Skapmodul med tredør, utekjøkken Premium Skapmodul med tredør, utekjøkken Premium
Varmebeskyttelse Premium Varmebeskyttelse Premium
Sidebord Premium Sidebord Premium
Redskapsstang Premium Redskapsstang Premium
Hjul Premium Hjul Premium

Hjul Premium

kr 995
Gasbrenner D400 Pro Rustfritt Gasbrenner D400 Pro Rustfritt
El-grill 2200W, bordmodell El-grill 2200W, bordmodell
Koke- og kasserollrist Koke- og kasserollrist
Kasserolle 15 L Rustfritt Kasserolle 15 L Rustfritt
Grillgaffel Rustfritt/Tre 33,5 cm Grillgaffel Rustfritt/Tre 33,5 cm