Telefon: 462 08 008 | E.post: [email protected]

Velkommen til oss

SkapUterom.no eies og drives av selskapet Tofteberg AS som har opprinnelse fra stedsnavnet hvor vi driver vår virksomhet sentralt plassert nær E6 i Råde kommune. Selv om selve selskapet er nytt har våre gründere lang erfaring innenfor entreprenørvirksomhet, system og grossisthandel. 

Hva er så våre planer for fremtiden: 
Vi skal levere både egenproduserte, og ferdige produkter fra anerkjente produsenter med høy kvalitet og finish. Vi utvikler våre tjenester i samme hastighet som vår vekst. Samarbeid med lokale bedrifter som yter det lille ekstra til sine kunder er viktige partnere for oss. 

Ryddighet og klare avtaler er vårt hovedfokus:
Som kunde hos oss vil du alltid motta detaljert tilbud på epost for din forspørsel på våre produkter og tjenester. Velger du å bestille sender vi ordrebekreftelse med antatt leveringsdato, eller monteringsdag/uke. Vi er tilgjengelig på telefon om du trenger hjelp til valg av løsning. Ved prosjekter syd for Oslo kommer vi gjerne på uforpliktende befaring. 

Lokalt lager: 
Vi har eget lokalt lager for våre fundamenteringsprodukter som gjør at vi ofte kan utføre oppdrag på kort varsel. Kunder som skal fundamentere selv kan hente på vårt lager etter avtale. 


Hvem er vi: 

Per Erik Tofteberg

Gründer og arbeidsjern

Ted Nilsen

Gründer og arbeidsjern