Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BYGGMANN® | 300 – FJELLI

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Produsent/brand:
BYGGMANN
Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruksareal: 44,3 m² | Bebygd areal: 51,9 m²

TIDLØS HYTTE SOM PASSER BÅDE PÅ FJELLET OG VED SJØEN
Fjelli er en koselig hytte i klassisk hytte-utforming, men med moderne vindusløsninger. Fasaden er enkel med verandadører i glass. Store, gode vinduer slipper inn mye lys i hytten, og gir bygget et mer moderne preg.

Selv om Fjelli ikke er av de største hyttene, inneholder den alt du trenger for å tilbringe ferien eller langhelgen på fjellet eller ved sjøen. Du kommer inn gjennom inngangspartiet til gangen hvor du har tilgang til en praktisk bod, hyttens to soverom, et bad med rom for wc og dusj, og hyttens allrom. Her finner du en åpen stue-/kjøkkenløsning med direktetilgang til uteområdet gjennom en dobbel verandadør i glass. Fra stue/kjøkken har du også tilgang til hemsen som kan gi ekstra soveplasser om du har gjester på besøk.

I allrommet er det mønt himling, og sammen med store vinduer gir dette en lys og luftig stue-/kjøkkenløsning med direktetilgang til naturen utenfor. Her kan du gå rett ut i blåbærlyngen, eller til terrassen og nyte sol og fuglekvitter fra ditt helt eget fristed.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

  • Bruksareal: 44,3 m²
  • Bebygd areal: 51,9 m²
  • Største lengde: 8,8 m
  • Største bredde: 5,7 m
  • Antall soverom: 2

ARKITEKT - ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Fordelene med å bygge en helt ny hytte, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en hyttemodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse din hytte etter egne ønsker og behov.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig hytte. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en hytte som passer deg helt perfekt.»

TEKNISK DATA
Bruksareal: 44,3 m²
Bebygd areal: 51,9 m²
Største lengde: 8,8 m
Største bredde: 5,7 m
Antall soverom: 2