Telefon: 462 08 008 | E.post: [email protected]

Hagedesign

 

Planer for hagen eller uteområdet? 

Vi har inngått et spennende samarbeid med Hagedesigner Kathrine Haugholt. Sammen kan vi lage et lite stykke utemagi. Hos oss bestemmer du, og vil du gjøre deler eller hele jobben selv heier vi på deg! 

 Hager og uteområder.

 Bedrifter og offentlige steder. 

Hage, for oss nordmenn er det like viktig som selve huset. Kanskje ikke så rart siden vi tilbringer så mye tid inne på vinteren. Vi er også blitt mer og mer opptatt av å skape soner og gjøre om hagen til den nye stien. Når det gjelder hage er det som er viktigst å planlegge godt. Ting tar mye lengre tid enn å pusse opp et rom. Her må du lage grunnlaget også bygge deg oppover. 

Kathrine Haugholt

Hva kan vi bistå med?

Hage konsultasjon
Har du en hage du ønsker litt innspill til og som du ikke helt klarer å se nye løsninger på. Du sender over litt bilder av utfordringene dine og dine ønsker, også setter jeg meg ned og jobber med litt tanker og ideer til dette. Også sender jeg deg en mail eller tar en online konsultasjon av mine ideer og forslag. Du får da også tilsendt et dokument med forslagene og innspillene på.

Møbel og plante hjelp
Ønsker du hjelp til å finne planter, møbler og materialer som skal skape en rød tråd i hagen din. Dette kan være med på å fremheve og skape akkurat det utrykket du er på jakt etter. Jeg anbefaler alltid mine kunder å velge denne materialpakken da den ved 3D-tegning av hage vil skape et helhetlig resultat både fra meg og for deg som kunde. 

3D- og 2D-tegning
3D og 2D- tegning av ditt prosjekt kan spare deg for masse tid og penger. Ved å lage en tegning på ditt prosjekt, tilpasser jeg dine ønsker, dine utfordringer og du har en klar plan når du starter på prosjektet ditt. Hage er den nye stuen ute, så husk at dette er et område som du får masse glede av om du gjør dette til en plass hvor du får slappet av, ladet batteriene og ikke minst gir deg energi og pusterom.