Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Stallampe & Stallykter

Skap en sjarmerende og rustikk atmosfære utendørs med våre stilige stalllamper og stalllykter. Disse lampene er perfekte for å belyse oppkjørsler, hagen eller terrassen med et nostalgisk preg. Våre stalllamper og stalllykter er produsert med fokus på slitestyrke og stil fordi vi vet at godt planlagte lyskilder rundt i huset og gården gir karakter og stil til livet! Rull ned for å se hele utvalget av stabile lys og stabile lykter nedenfor.

GÅ TIL KATEGORI | → Stallampe & Stallykter i aluminium | → Stallampe & Stallykter i messing/kopper | → Stallykter i støpejern | → Klassiske stasjonslamper

Hjørnefeste stallampe Ø12cm messing Hjørnefeste stallampe Ø12cm messing
Borgholm antikmessing Borgholm antikmessing
Stallampe Lysekil 45 antikmessing/kopper Stallampe Lysekil 45 antikmessing/kopper
Distanse for alu. stallamper Distanse for alu. stallamper
Hjørnefeste stallampe Ø12cm Hjørnefeste stallampe Ø12cm
Stallampe mini 45 Stallampe mini 45
Stallampe mini 90 Stallampe mini 90
Stallampe ornament svart 90 Stallampe ornament svart 90

Stabile lykter av tidløs design

Alle våre stalllykter er designet i Sverige eller Norden. Vi har tatt utgangspunkt i de klassiske stallyktene fra 20- og 30-tallet og designet våre stalllanterner etter gamle modeller, med andre ord nyproduksjoner av gammelt tidløst design fra fortiden.

Med sin tidløse design passer den stabile lykten inn overalt. Like perfekt i stallen som i den eldre gården eller den klassiske villaen. Det er få utelamper som tilfører følelsen så mye som en stabil lykt. Uansett om du bor på landet eller i byen vil en stabil lykt gli inn i omgivelsene.

Våre stalllykter er håndstøpt i sandform etter klassiske metoder. Alle våre stalllykter er laget av støpejern og er lakkert matt sort, skjermene er emaljerte eller laget av kobber. Et ekte håndverk som skaper produkter av uslåelig kvalitet som varer år etter år.

Stallampen - Der klassisk møter moderne

I motsetning til stallykter har stalllampene våre en mer semi-klassisk design, som gjør at de også passer veldig fint i nyere hus. Vi i Kulturlampan har veldig gode braketter for de som ønsker å feste stallampen sin i hjørnet/knuten.

Akkurat som våre stallykter er stallampene våre designet i Sverige og Norden. Vi står selv bak utformingen av flere av våre stallykter. Produksjonsprosessen er også lik da våre stallamper også er hånd støpt i sand.

Det finns en stallamper som passer alle

Vi tilbyr stabile lamper av to forskjellige materialer. Vi har stabile lamper som er laget av solid støpt aluminium som deretter pulverlakkeres. Det er da to forskjellige farger å velge mellom på skjermen til stallampen din.

Vi produserer også stalllamper av messing og kobber. Disse er spesielt egnet for kystmiljøer hvor saltholdigheten i luften er høyere. Lampen er antikkbehandlet for å få riktig klassisk design. Disse lampene er av utrolig høy kvalitet og er laget for å vare lenger enn huset.

Du finner stalllamper med ulikt utseende hos oss. Fra en stabil lampe laget for å ta minimalt med plass til en som er laget for å ta vare på seg selv og bli sett ordentlig. Vi i Kulturlampan mener det finnes en stalllampe som passer for alle. Uansett hva du velger, vil du ikke bli skuffet over kvaliteten på våre stallanterner og stallamper.

Stallampen & stallykten på hjørnet

Vi har hjørnefester til våre stallamper og stallykter i forskjellige materialer. Hjørnebraketter i støpt aluminium og støpejern, samt en vakker trefeste. Vi leverer også avstandsplater for ekstern strøm. Stallykter ble ofte montert med hjørnefeste på knuten ca 1m ned fra taket. På denne måten kunne to deler av fasaden belyses.