Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BYGGMANN® | 302 – SANDE

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Produsent/brand:
BYGGMANN
Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruksareal: 60,2 m² | Bebygd areal: 88,7 m²

FUNKSJONELL HYTTE MED ET ENKELT OG MODERNE UTTRYKK.
Sande er en moderne hytte med skjermede uteområder som lar deg nyte naturen utenfor i all slags vær.

Du kommer inn i hytten gjennom et overbygd inngangsparti som skjermer for vær og vind. Vindfanget leder deg videre til en praktisk bod og til allrommet, en innholdsrik stue-/kjøkkenløsning hvor skråtak gir følelsen av et luftig rom med god plass. Her har du en egen kjøkkenkrok, en spise-sone og nok rom til en sittegruppe med sofa og gode lenestoler foran peisen. Vi har plassert vinduer og verandadører i glass i stue-/kjøkkenavdelingen for at du kan nyte utsikten og naturen utenfor gjennom alle årets sesonger. Den overbygde uteplassen gir deg muligheten for fine stunder ute i frisk luft. Fra allrommet kan du gå videre til en gang som leder deg til hyttens to soverom og et praktisk baderom.

Sande har en planløsning som gir stort volum på liten flate. Lyst oppholdsrom og overbygde utearealer skaper mange steder for avslapning i naturlige omgivelser.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

  • Bruksareal: 60,2 m²
  • Bebygd areal: 88,7 m²
  • Største lengde: 13,3 m
  • Største bredde: 7,7 m
  • Antall soverom: 2

ARKITEKT - ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Fordelene med å bygge en helt ny hytte, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en hyttemodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse din hytte etter egne ønsker og behov.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig hytte. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en hytte som passer deg helt perfekt.»

TEKNISK DATA
Bruksareal: 60,2 m²
Bebygd areal: 88,7 m²
Største lengde: 13,3 m
Største bredde: 7,7 m
Antall soverom: 2