Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BYGGMANN® | 301 – HAVSULE

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Produsent/brand:
BYGGMANN
Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruksareal: 95,8 m² | Bebygd areal: 56,9 m²

HØYREIST RORBU I KLASSISK UTFORMING MED STÅENDE KLEDNING OG MØNTE TAK.
Havsule er den perfekte hytte å plassere ved sjøen, og er skapt for deg som drømmer om et sted hvor du kan dyrke interesser samtidig som du har en komplett hytte for familien.

I første etasje finner du et stort rom som er ment for oppbevaring av båt. Brede porter i begge ender av bygget gjør at det er enkelt å få båten ut og inn av rorbuen, og langveggene egner seg godt til oppbevaring av fiskeutstyr og vedlikeholdsprodukter til båten. Du finner også et grovkjøkken for sløying av fisk i denne etasjen, samt adskilt trappeoppgang til oppholds- og soverom i andre etasje.

Går du opp trappen kommer du inn i en trivelig stue-/kjøkkenløsning med plass til både sittegruppe og spisebord. Taket er mønt, så det er høyt under taket og lyset fra vinduene gjør dette til et godt opplyst rom hvor man kan nyte utsikten til sjøen utenfor. Fra allrommet har du også tilgang til hyttens to soverom og et romslig bad.

I rorbuen Havsule kan man samle vennegjengen en sommerkveld, eller være sammen med familien for avkobling.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

  • Bruksareal: 95,8 m²
  • Bebygd areal: 56,9 m²
  • Største lengde: 9 m
  • Største bredde: 6 m
  • Antall soverom: 2

ARKITEKT - ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

Fordelene med å bygge en helt ny hytte, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en hyttemodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse din hytte etter egne ønsker og behov.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig hytte. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en hytte som passer deg helt perfekt.»

TEKNISK DATA
Bruksareal: 95,8 m²
Bebygd areal: 56,9 m²
Største lengde: 9 m
Største bredde: 6 m
Antall soverom: 2