Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Frittstående utekjøkken - Lervik

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
Lindström & Sondén AB
Levering:
Bestillingsvare
Estimert leveringstid:
10-14 ukerLervik - Effektfullt utekjøkken med fokus på detaljer og finesser. Et frittstående utekjøkken fra Skeldervik i tidløs og elegant utførelse med skandinaviske linjer i høylegert rustfritt stål 304 SS. Estetisk tiltalende ytre i mørke nyanser, med svart silkematt finish kombinert med stilrene benkeplater i rustfritt stål og flotte tredetaljer. Lervik skaper forutsetninger for et perfekt kjøkken utendørs, og omfatter en flott og robust kullgrill, en stor oppvaskkum med kran og en frittstående skuffemodul med stor oppbevaringsplass. Til sammen gir det alle forutsetninger for fantastisk matlaging utendørs.


Lervik er et mindre utekjøkken med rett form og mange praktiske egenskaper og bruksområder for uteplassen. Et kjøkken som er enkelt å plassere og som passer inn i alle miljøer takket være et unikt utseende med nøye utvalgte komponenter og detaljer. Under benkeplaten er det montert en dekorativ og massiv hylle med behandlede treribber, som gjør det mulig å innrede etter din egen personlige stil og smak. Oppbevaringshyllen kan for eksempel brukes til pen, synlig oppbevaring av grillredskaper, håndklær, planter eller lignende. Med Lervik får du et stilrent og luftig utekjøkken der du både kan arbeide og lage mat. Ren kjøkkenglede som kan nytes alle dager året rundt!


Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. 


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående modul
• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak
• Frittstående skuffemodul

Mål

Total bredde på hele modulpakken 318,8 cm
Dybde på moduler 58,7 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.

Bredde (mm) 3188
Dybde (mm) 587
Høyde (mm) 900
Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.