Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Frittstående utekjøkken - Lerhamn

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
Lindström & Sondén AB
Levering:
Bestillingsvare
Estimert leveringstid:
10-14 ukerUnikt utekjøkken fra svenske Skeldervik med en eksklusiv og elegant design i rustfritt stål og svart silkematt finish. Lerhamn er en mindre utekjøkkenpakke med skandinavisk stilrene linjer i solid konstruksjon av høylegert rustfritt stål 304-SS. Med Lerhamn får du en flott og robust kullgrill med stort tilberedningsområde der du kan grille kjøtt, fisk, grønnsaker eller hva du enn måtte ønske. En dyp oppvaskkum med kran som er enkel å bruke til å skylle av matvarer eller rengjøre arbeidsflaten. Et frittstående utekjøkken med enestående funksjoner som gir deg en nær matlaging utendørs.

Lerhamn er en mindre utekjøkkenpakke med et luftig utseende i rett linje, som tilbyr mange finesser og detaljer som gjør det til et stilfullt kjøkken utendørs. Utformingen med den rustfrie benkeplaten kombinert med den mørke nyansen og de flotte tredetaljene under topplaten gjør at utekjøkkenet passer inn i alle miljøer. Under arbeidsbenken er det montert en stilren og massiv oppbevaringshylle med behandlede treribber. Trehyllen rammer inn kjøkkenet samtidig som den gir mulighet til å skape en personlig og koselig følelse utendørs.

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak

Mål

Total bredde på hele modulpakken 218,2 cm
Dybde på moduler 58,7 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.

Bredde (mm) 2182
Dybde (mm) 587
Høyde (mm) 900
Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.