Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Frittstående utekjøkken - Arild

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
Lindström & Sondén AB
Levering:
Bestillingsvare
Estimert leveringstid:
10-14 ukerArild - Et stilfullt, frittstående utekjøkken fra Skeldervik med skandinavisk rette linjer, som fører matlagingen utendørs nærmere. Utekjøkkenet har en solid og eksklusiv design med svart silkematt finish i rustfritt stål 304 SS, med rustfrie benkeplater og flotte detaljer i tre som gjør at det passer inn i alle miljøer. Arild omfatter en stor og praktfull kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak, en dyp oppvaskkum med kran, en frittstående hjørnemodul og en frittstående skuffemodul med god oppbevaringsplass. Til sammen gir dette en komplett kjøkkenopplevelse i hagen året rundt!


Arild er et L-formet utekjøkken og kan plasseres der du måtte ønske på uteplassen og i hagen. Utekjøkkenet fremheves gjennom sin unike utførelse med nøye utvalgte komponenter av høy kvalitet og funksjonelle detaljer som til sammen skaper et luftig utekjøkken med god plass til både å arbeide og lage mat. Under benkeplaten er det montert en dekorativ og massiv hylle med behandlede treribber, som kan brukes til synlig oppbevaring av håndklær, planter eller urter for å gi en mer velutstyrt følelse på utekjøkkenet. Et tidløst kjøkken som gir alle muligheter til å skape smakfulle matopplevelser utendørs!


Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. 


Denne pakken omfatter:

  • 2 frittstående moduler
  • 1 frittstående grill
  • 1 frittstående vask


Spesifikasjoner for modulpakken:

  • Frittstående modul med oppvaskbenk og kran
  • Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak
  • Frittstående skuffemodul
  • Frittstående hjørnemodul

Mål

Total bredde på hele modulpakken 159,3 x 276.9 cm

Dybde på moduler 58,7 cm

Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm

Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.

Bredde (mm) 1593 x 2769 cm
Dybde (mm) 587
Høyde (mm) 900
Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.