Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Frittstående utekjøkken - Svanshall

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
Lindström & Sondén AB
Levering:
Bestillingsvare
Estimert leveringstid:
10-14 ukerSvanshall - Et utekjøkken i høy kvalitet med praktiske funksjoner som forenkler all matlaging utendørs. Et frittstående utekjøkken med stilrene, rette linjer i høylegert rustfritt stål 304 SS med elegant svart silkematt finish og rustfri benkeplate i skandinavisk design. Svanshall er en mindre utekjøkkenpakke utstyrt med praktiske finesser samtidig som du får et stort område å lage mat på. En stor oppvaskkum med kran og en dyp skuffemodul for oppbevaring av grillredskaper, skjærebrett eller lignende. Svanshall gjør alt enklere når du skal forberede middager ved siden av grillen.

Med denne pakken kan du skape det komplette utekjøkkenmiljøet på uteplassen. Med Svanshall får du en luftig og stor arbeidsbenk eller avlastningsflate å jobbe på. Under topplaten er det montert en flott hylle med treribber, som dessuten kan brukes som ekstra oppbevaringsplass. Utekjøkkenets form og mørke utførelse gjør komponentene enkle å plassere og kombinere med en grill. Svanshall er en pakke som muliggjør nær matlaging utendørs!

Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker. 


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående oppvaskkum med kran
• 1 frittstående skuffemodul

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående skuffemodul
• Frittstående oppvaskkum med kran

Mål

Total bredde på hele modulpakken 201,2 cm
Dybde på moduler 58,7 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.

Bredde (mm) 2012
Dybde (mm) 587
Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.