Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Frittstående utekjøkken - Torekov

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
Lindström & Sondén AB
Levering:
Bestillingsvare
Estimert leveringstid:
10-14 ukerTorekov - Et frittstående og stilrent utekjøkken med mange praktiske funksjoner som gir en matlagingsopplevelse i toppklasse. Eksklusiv design i mørke nyanser med svart silkematt finish i høylegert stål 304 SS og stilrene benkeplater i rustfritt stål. Torekov er et mindre vinkelkjøkken i skandinavisk luftig design med rette linjer som gjør at det passer inn i alle miljøer. Med denne pakken får du en stilfull og stor kullgrill, oppvaskkum med kran og en frittstående hjørnemodul som gir utekjøkkenet et unikt preg. Alt du trenger for å lage mat og nyte den under åpen himmel!


Torekov er en mindre utekjøkkenpakke i vinkel med en tidløs og luftig design som gjør det enkelt å plassere på et valgfritt sted utendørs. Under arbeidsbenken er det montert en fin hylle med massiv behandlede treribber. En rommelig trehylle som kan brukes til dekorativ, synlig oppbevaring av grillredskaper, håndklær, planter eller lignende. Du står fritt til å bestemme og skape akkurat den følelsen du er ute etter på ditt drømmekjøkken. Med Torekovs unike muligheter blir det en fryd å lage mat utendørs!


Skeldervik - Ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Utekjøkkenene er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Du får et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover. Skelderviks produkter lages på bestilling og har en leveringstid på 10-14 uker.


Denne pakken omfatter:

• 1 frittstående modul
• 1 frittstående grill
• 1 frittstående vask

Spesifikasjoner for modulpakken:

• Frittstående modul med oppvaskbenk og kran
• Frittstående kullgrill med rustfritt lokk og detaljert trehåndtak
• Frittstående hjørnemodul

Mål

Total bredde på hele modulpakken 176,3 x 159,3 cm
Dybde på moduler 58,7 cm
Høyde fra bakke til benkeplate på module 90 cm
Modulene kan plasseres i valgfri rekkefølge, og bildet er bare ment som inspirasjonskilde.

Bredde (mm) 1763 x 1593
Dybde (mm) 587
Høyde (mm) 900
Bak Skeldervik ligger ekte svensk håndverk preget av skandinaviske linjer og høy kvalitet. Kombinert med detaljerte komponenter og unike elementer er det duket for en komplett og naturnær matlagingsopplevelse utendørs. Skelderviks utekjøkken er fremstilt av bærekraftige og bestandige materialer der hver del er sammenføyd for hånd, av slitesterkt, høylegert rustfritt stål fra svensk jernmalm. Med Skeldervik får du et solid og tidløst utekjøkken som kan brukes gjennom fire årstider i mange år fremover.