Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Grindlykt konisk feste lille H:70cm

  • kr 7 900
På lager.
Produsent/brand:
Kulturlampan Sverige
Levering:
Bekreftes etter bestilling
Estimert leveringstid:
5 til 15 dagerLaget i Småland 

  • Klassisk portlykt i støpejern.
  • CE-merket IP 23
  • Ekte glass
  • H:70cm B:30cm Brakett: 11*11cm

Portlanterne støpejern klassisk

Portlykt i støpejern, historisk vakker lykt med sjarm og følelsen av en svunnen tid, her gjenskapt i nytt design. Våre portlanterner i støpejern er håndstøpt av solid kvalitetsstøpejern. Disse portlyktene i støpejern har eksistert i århundrer og takket være det fantastiske materialet holder de både i tid og utseende. Støpejern blir bare vakrere med årene og er lett å vedlikeholde.

Støpejern som materiale

Portlykt av støpejern er en robust og solid lampe. Våre støpejernsprodukter er først malt med rustbeskyttelse og deretter håndmalt med svart matt våtlakk, noe som gir dem et vakkert klassisk utseende. Støpejernslamper passer så godt i hus, gårder eller i offentlige omgivelser, avhengig av størrelsen. Vi tilbyr mange forskjellige størrelser av våre lykter. Portlanternene finnes i forskjellige versjoner - firkantede, runde eller sekskantede lanternehus. Materialene er enten massivt støpejern eller kobber/messing.

Port lanterne støpejern konstruksjon

Portbelysningen vår er sandstøpt akkurat slik det ble gjort da du begynte å støpe produkter, det er også et miljøvennlig alternativ da alt materiale, sand, støpeformer i støpeprosessen blir tatt vare på igjen og gjenbrukt. I våre portlanterner har vi en E27-sokkel som også egner seg for LED. Alle våre produkter er CE-merket