Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Interiørveiledning Liten

  • kr 2 250
På lager.
Produsent/brand:
SkapUterom.no | Tofteberg AS
Levering:

Estimert leveringstid:
Interiørveiledning Liten

Vår minste pakke som inkluderer 1,5 time med digital veiledning hos deg, hvor vi fokuserer oss på det du selv ønsker. Du forteller litt om hva du ser for deg og hva du ønsker hjelp med, samt sender gjerne noen bilder på forhånd så vi kan forberede oss litt. Her kan vi se på fargevalg, planløsning, belysning eller lignende. Noen ønsker en gjennomgang av hele boligen fordi de ikke vet hvor de skal starte, mens noen har konkrete utfordringer.

Dette er en fin startpakke også for de som vurderer å oppgradere til en større pakke etter befaring. Vi leverer ikke noe designløsning i etterkant, men vi kan få til noen enkle skisser, moodboard eller lignende.

Hvordan jobber vi?

Hva er et moodboard?

Et moodboard inkluderer typisk fargevalg, materialvalg, bilder av produkter osv. Det skal gi en følelse av hvordan elementene oppleves når de er satt sammen.


Hva er 1 sone?
Dette er et område som for eksempel et mindre rom, kjøkkenløsning, eller en del av en større stue.
Det er ikke størrelsen som betyr noe, men antall elementer som skal tegnes. Ta kontakt for vurdering.

Hva inkluderer designløsning?
Etter at vi har snakket sammen om preferanser og har blitt enige om stil, lager vi et designforslag. Vi har løpende dialog og tar hensyn til noen justeringer underveis, samt etter at du har fått tilsendt tegningene - for eksempel endre farger eller størrelse/plassering møbler.

Ønsker du endringer utover dette, eller hjelp med flere ting som gjelder den samme sonen, kommer det i tillegg pr. time. 

2D-tegning:

Når det er viktig med nøyaktige mål, eksempel kjøkkenløsning


Eksempel 3D-tegning:

Når det er viktig å visualisere ferdig resultat, farger og lys