Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Funnbo | Minibolig 21

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra 1 057 000 inkl. mva Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruttoareal: 21 m2 | Bebygd areal: 30m2

Kompakt og full av muligheter

Kompakt og full av muligheter med sengeplasser til fire personer. Overbygget inngang, store vindu gir masse lys og dobbel balkongdør slipper naturen inn nå du ønsker det. Her bor du intimt og komfortabelt i et koselig og tiltalende interiør. Minikjøkkenet inneholder kjøleskap, mikrobølgeovn, koketopp med 2 plater, og oppvaskkum.

På soverommet er det store vindu som alkoven er det montert stort vindu som gir flott utsikt og gode luftemuligheter. Oppholdsrommet har store vindu på begge sider i tillegg til dobbel ytterdør. Åpner man begge dørene får man naturen tett på.
I oppholdsdelen er det plass til arbeidsbord og kontorstol. Sovealkoven er skjermet fra oppholdsrommet. Garderobeskap med god plass til oppbevaring.

Minikjøkkenet inneholder kjøleskap, mikrobølgeovn, koketopp med 2 plater, og oppvaskkum.

På sovealkoven er det montert stort vindu som gir flott utsikt og gode luftemuligheter. Oppholdsrommet har store vindu på begge sider i tillegg til dobbel ytterdør. Åpner man begge dørene får man naturen tett på.

En rimelig inngangsbillett til boligmarkedet uten å skjære ned  kvalitet. Dette gjør det til en perfekt mulighet for mange. Det er mulig å søke finansiering gjennom Husbanken.

Bruttoareal: 21 m2 | Bebygd areal: 30m2