Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Funnbo | Hybel 12

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra 675 000 inkl. mva Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruttoareal: 12m2 | Bebygd areal: 15m2

Komplett

Hybel er beregnet til midlertidig opphold eksempelvis i forbindelse med anleggsvirksomhet der man har behov for annet enn tradisjonelle brakkerigger. Passer eksempelvis ypperlig til oppholdt i forbindelse med kurssteder/skole. Hybel modulen har de viktigste fasilitetene som plass til en tilpasset kontorpult/arbeidsplass og en liten sittegruppe. Soveplass som kan tilpasses enten to etasjesenger eller en seng og nederste delen omgjort til sitteplasser. Minikjøkken som inneholder kjøleskap og mikroovn i tillegg til kum og kokeplater. Bad/WC med integrert dusj.

Konstruert for å kunne tåle 7.5 kN snølast. Dette har stor betydning om skal bygge i et snørikt område.

Komplett er klar til å kobles til vann, avløp og strøm. Når du har fått  plass møblene er det klart til å ta i bruk.

Råbygg

Råbygg er som navnet sier, ikke innredet, men likevel ferdig utvendig.

Liker du å snekre og er litt nevenyttig, er det enkelt å innrede en Funnbo modell. Her står du helt fritt i dine materialvalg og hvordan du ønsker å utforme innredningen. På råbygg modellen er det i hovedsak vegger, gulv og himling som skal innredes, i tillegg til foringer og lister på dør og vinduer. Du velger selvsagt også hvordan du vil ha det elektriske anlegget og røropplegg for vann og avløp.

Som tilvalg kan vi levere Norskproduserte vindu og ytterdør som er tilpasset dør og vindusutsparingene i bindingsverket. Eventuelt så vil en slik leveranse bli levert direkte fra vindusfabrikken til deg.

Precut bindingsverk

Enkel montering og robust konstruksjon

Precut passer for deg som vil stå for byggingen selv, men er litt usikker på hvordan du skal konstruere det. Eller dette kan være løsningen om du skal transportere et ferdig bygg til en øy eller høyt til fjells og det ikke er mulig å transportere det med kranbil.

Precut bindingsverk produseres nesten som et byggeklosse system og er superenkelt å sette sammen. Du trenger bare målbånd for å måle diagonalene og en skrudrill. Det er utfresinger der du skal sette sammen delene. Delene er godt merket med nummer som du finner igjen på monteringstegningene. Rustfrie treskruer for monteringen følger også med i leveransepakken. Hos din lokale byggevarebutikk kan du kjøpe de øvrige byggevarene som gulvbord, utvendig kledning og taktekking, ytterdør og annet nødvendig tilbehør.

PRECUT bindingsverket er konstruert for å kunne tåle 7.5 kN snølast. Dette har stor betydning om skal bygge i et snørikt område.

Bruttoareal: 12m2 | Bebygd areal: 15m2