Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Funnbo | Tomanns Minibolig 50 Flatt tak

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra 3 626 000 inkl. mva Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruttoareal: 101m2 | Bebygd areal: 122m2

Tomanns Minibolig 50

Dette prosjektet tar i bruk prinsipper fra sirkulærøkonomien, noe som innebærer smart bruk av materialer, effektivt energiforbruk, og ansvarlig avfallshåndtering. Målet er å skape boliger som er miljøvennlige i dag og tilpasset fremtidens behov, samtidig som de er overkommelige for flere.

Ved å bygge i henhold til TEK 17, sikrer Tomanns Minibolig 50 at boligene oppfyller de nyeste byggeforskriftene i Norge. Dette garanterer ikke bare boliger av høy kvalitet, men også boliger som er energieffektive, noe som igjen bidrar til lavere driftskostnader for beboerne. SINTEF sin tekniske godkjenning understreker at Tomanns Minibolig 50 møter alle nødvendige krav, og tilbyr en pålitelig løsning for dem som ser etter rimelige boligalternativer.

For byggere som ønsker å tilby kostnadseffektive, men samtidig moderne og bærekraftige boliger, representerer Tomanns Minibolig 50 en ideell mulighet. Disse tomannsboligene er spesielt designet for å være økonomisk tilgjengelige, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller miljøansvar. De er et attraktivt valg for kjøpere som ønsker å investere i et hjem som ikke bare er godt for miljøet, men også for lommeboken.

Tomannsboligen tilbyr en praktisk løsning for de som ønsker å bygge og selge tomannsboliger, med et sterkt fokus  bærekraft, kvalitet, og ikke minst, kostnadseffektivitet.

Bruttoareal: 101m2 | Bebygd areal: 122m2