Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Funnbo | Minibolig 30

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra 1 290 000 inkl. mva Levering:
Prosjekt: Levering etter avtale
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestilling

Informasjon:
Bruttoareal: 30 m2 | Bebygd areal: 38m2

Kompakt og full av muligheter

Dette konseptet er spesielt tiltalende for førstegangskjøpere, aleneboende, små familier eller de som ser etter en økonomisk overkommelig løsning uten å gå på kompromiss med kvalitet eller bærekraft.

FunnBo 30/38 er nøye konstruert og bygget ferdig i en fabrikk, noe som sikrer konsistent kvalitet og effektivitet i produksjonsprosessen. Denne tilnærmingen til boligbygging minimerer også miljøpåvirkningen som tradisjonell bygging kan medføre.

FunnBo 30/38 er bygget på prinsippene om sirkulærøkonomi, hvor materialbruk, energiforbruk og avfallshåndtering tar hensyn til miljøet, og sikrer at hjemmet ikke bare er bærekraftig i dag, men også i fremtiden. FunnBo 30 gjør det mulig for flere å eie et hjem som de kan være stolte av.

Med bygging i henhold til TEK 17, oppfyller boligene de siste kravene til byggeforskrifter i Norge, sikrer høy kvalitet og energieffektivitet. SINTEF sin tekniske godkjenning bekrefter at FunnBo 30/38 møter strenge krav og er en sikker og pålitelig boligløsning.

Dette boligkonseptet er utformet med tanke på miljøet, fra byggeprosessen til den daglige driften, og understøtter en mer bærekraftig fremtid.

En rimelig inngangsbillett til boligmarkedet uten å skjære ned  kvalitet. Dette gjør det til en perfekt mulighet for mange. Det er mulig å søke finansiering gjennom Husbanken.

Bruttoareal: 30 m2 | Bebygd areal: 38m2