Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

FLUX 60 m/ring 68

  • kr 1 255
På lager.
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Direkte leveranse fra hovedlager
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestillingIntegrering / innfelling

Integrated-serien omfatter et bredt utvalg av armaturer og med en god variasjon av materialer. Armaturer til innfelling i belegningsstein, heller og mur for å skape stemning og markere.

Lys er viktig, både inne og ute. Få mer glede av hagen og terrassen din, utvid sesongen og opplev hagen på en ny måte i sene kveldstimer. in-lite tilbyr et komplett lyskonsept for utebelysning. Integrated er er en serie lamper som kan felles inn i treverk, belegningsstein og mur for å skape stemning og for å markere f.eks en trapp, en mur, et inngangsparti eller gangvei. 

LED SPOTTER FOR INNFELLING 
FUSION og HYVE er lamper for innfelling i stein og mur, i tillegg til treverk. Lampene har ulike linser som gir forskjellig lys. FUSION gir et diffust lys som ikke blender. Den dempede gløden fra FUSION er særlig godt egnet til for eksempel terrasser. Hvis du vil ha litt sterkere lys, til for eksempel oppkjørselen, kan du bruke HYVE, evt. FLUX som er den kraftigste av alle. Lampene har dimensjonen Ø60 og vi leverer stein og mur ferdig boret slik at armaturene enkelt felles inn. FUSION OG HYVE fås også i en mindre versjon på 22 mm, med eller uten ring av rustfritt stål. 

Ønsker man integrert linjebelysning så er EVO GROUND et fantastisk valg. Lampen er 30 cm lang og gir en svært dekorativ belysning langs en gangsti / gangvei.  

PUCK er en ny type lampe for innfelling som gir et sirkulært og behagelig lys uten å blende. Designet er spennende og lampen er dekorativ i seg selv. Den er svært allsidig, men kan ikke kjøres på så ikke bruk den i oppkjørselen!

NYHETEN LUNA Ø60 har en skrå lysstråle som gjør den svært godt egnet til montering i mur og lyssetting av hageelementer som levegger, hekker, murvegger og espalierer. Velg mellom to ulike farger på ringen rundt; rustfritt sål, eller sort. 

VRIDBART 
I noen situasjoner kan det være praktisk å bruke en bakkespott med vridbar lyskilde. Nye BIG NERO gjør det mulig å justere lysvinkelen med en magnet uten å åpne armaturet! BIG NERO er perfekt for belysning av trær og prydbusker. 

EKSTRA KRAFTIG
Du kan også belyse trær med bakkespotter. De robuste bakkespottene NERO og BIG NERO kan med en lysrekkevidde opp til 8 meter, enkelt plasseres i bakken for å lyse opp (store) trær eller plataner fra undersiden. Ved å bruke flere bakkespotter rundt treet, kan du belyse hele trekronen og oppnå en optimal effekt. Vær oppmerksom på at det er spesielle monteringsforskrifter for BIG NERO.

Integrated serien har et stort utvalg av lamper med moderne design og høy kvalitet. in-lite tar i bruk det aller siste innen LED teknologi og lampene har lavt strømforbruk og lang levetid. Armaturene tilbys med varmt hvitt lys (WW).

TRYKK her for å lese mer om systemet.

Rustfritt stål
Ø60/H42mm
12V/2W - LED
Lysstyrke: M
Effektbelysning - 3m