Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BIG SCOPE

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Bestillingsvare - Direkte fra produsent
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestillingSpot

Spot-lys er ideelle for å lyse opp steder eller objekter som trenger spesiell oppmerksomhet, som for eksempel busker, trær, skulpturer eller fasader.

Ved å benytte Spot-lys kan man fremheve enkelt-elementer i hagen, men ved bruk av for mange kan hagen fort ligne et utstillingsvindu og derfor er det viktig å benytte Spot-lysene i sammenheng med andre belysningsprodukter fra in-lite. Våre utendørs spotlys kan du enkelt sette i bakken eller bruk en bakkeplate for å motnere dem til harde underlage.

SCOPE
Scope er en moderne LED lampe med et lavt forbruk som er barnevennlig med at den ikke blir så varm som en halogenspot. Med vår SCOPE-linje kan du belyse både store og små elementer i hagen. Forskjellen mellom spotlysene er lysrekkevidden og vinkelen på lysbunten, som vist i skjemaet nedenfor. Velg modell avhengig av høyden og bredden på elementet som skal belyses. Hvis det gjelder større trær, blir effekten ekstra fin hvis du plasserer flere spotlys rundt treet. Et odde antall, tre for eksempel, gir en jevnt belyst trekrone.

TILBEHØR SCOPE
Alle SCOPE spotlys er enkle å rette og enkle å sette i bakken med det medleverte spydet. Til MINI SCOPE kan det også leveres en løs hette (SHIELD 1) som brukes for å skjerme av lyset på én side slik at man ikke ser rett inn i lyskilden. Hvis du vil montere SCOPE eller BIG SCOPE på en hard overflate, bruker du SCOPE BASE PLATE. Med mellomstykket RISER 350 kan du plassere spotlyset høyere, slik at lyset ikke blokkeres av høye planter foran objektet som skal belyses.

scope_rekkevidde

Aluminium, mørkegrå
Ø65mm - 135mm
12V/5W - LED
Lysrekkevidde: 6m
IP 67