Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

ACE UP-DOWN | 95x64x120mm | Flere farger

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Bestillingsvare - Direkte fra produsent
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestillingVegg

Belysning gir din hage, oppkjørsel, terrasse eller balkong en ny dimensjon.

Det kan alltid være smart å vurdere fasade-belysning. Sortimentet til IN-LITE gjør det nå mulig å f.eks. velge samme lampe til ytterveggen som til leveggen for ACE og den nye HALO - serien kommer med en lampe beregnet for 230V. Et lys ved døren, ved gjerdet eller ved trappen forenkler hverdagen og øker sikkerheten. IN-LITE har lamper i fire ulike farger og med ulik design kan du velge den som passer ditt behov best. Velg  Ved å plassere flere armaturer på rad på et gjerde kan man forvandle et nøytralt sted til noe mer spesielt. Armaturene fra Wall-serien kan kombineres med Solitair-serien, Integrated-serien og Spot for å gjøre uterommet komplett. 

Lampene i Wall-serien har det siste innen LED teknologi med lavt strømforbruk og lang levetid.

LYS OPP EN VEGG I HAGEN
Det gir en fin effekt hvis du monterer flere lamper i øyenhøyde på en levegg eller vegg. Vegglampene WEDGE og BLINK gir fint og stemningsfullt lys rettet nedover. Ved å montere flere lamper etter hverandre på en levegg gir man hagen dybde.

Tips! Hvis du vil lyse opp en gangsti eller oppkjørsel fra en vegg, plasserer man lampene lengre nede på veggen eller muren. Bruk f.eks. BLINK eller WEDGE. 

VED DØREN 
Du kan selvfølgelig også montere en vegglampe ved døren. Hvis det allerede finnes et strømuttak, velger du en lampe til 230 volt, for eksempel ACE UP-DOWN 100-230V. Denne lampen gir vakkert lys rettet oppover og nedover med markante linjer. ACE-linjen omfatter også frittstående lamper og vegglamper for 12 volt, slik at det er mulig å lage en fullstendig lysplan til hagen og huset med ACE.

PERGOLA ELLER TAK
En pergola eller et tak kan også fint belyses med vegglamper. For eksempel med ACE DOWN, som gir et vakkert, lys som kaster nedover på en stolpe eller vegg. Med SHUTTER, som selges separat, kan du selv bestemme bredden på lyset. Vil du heller ha en mindre lampe? Da velger du det lille spotlyset MINI SCOPE. Takket være det justerbare veggfestet er dette spotlyset enkelt å montere i hjørnene på pergolaen eller i taket, slik at lampen kan vris i ønsket retning. 

3,50m. 12V/6,5W/10,3VA
95x64x120mm