Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

BEDD karmer - Kreative kuber

  • kr 10 288

På lager.
Levering:
Direkte leveranse fra hovedlager
Estimert leveringstid:
2 til 5 dagerMed paneler fra BEDD kan du enkelt bygge flere karmer som plasseres inntil hverandre for kreative kombinasjoner. 

Hva med å bygge en kjøkkenhage i ulike høyder, med små utspring som gir en dynamisk form? Modellen som er avbildet består av en karm på 60x60 i dobbel høyde, en karm på 120x40 i dobbel høyde og en liten karm på 40x40 i lav høyde. Hvis du ønsker deg en annen formasjon, kan du velge paneler i de formatene du ønsker i nettbutikken under "deler". Det er to paneler i hver pakke, og de skruene du behøver for å montere dem sammen. Hvis du vil bygge i to høyder, må du bestille én pakke med ekstra skruer for hver karm du ønsker i dobbel høyde.

Husk å sørge for at underlaget er godt avrettet. Legg gjerne litt leca under karmene for drenering og for å unngå bevegelse med telehiv. 

Produktdesign: ByBye Design

Modellen monteres enkelt med skruer som følger med i pakken. Bunnen har huller for drenering. Vi anbefaler å fylle ca 5 cm med Leca kuler i bunnen av bedet for å gi best mulig drenering. Deretter kan det være lurt å legge på en fiberduk over Leca kulene, før du fyller på med riktig jord og gjødsel. Fiberduken bidrar til at jorden ikke blander seg for mye med Leca kulene og gjør at avrenningen fra dreneringshullene blir "renere".