Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

NYHET! BEDD 60x60 h40 LIMITED EDITION

  • kr 3 936


På lager.
Levering:
Direkte leveranse fra hovedlager
Estimert leveringstid:
2 til 5 dagerSjekk ut de herlige nye fargene vi lanserer i begrenset opplag i 2023. 

Lakken er meget robust og UV bestandig, og matcher perfekt til hverandre og standardfargene fra BEDD. Det blir bare produsert 200 eksemplarer av hver farge, så vær rask hvis du ønsker en litt mer fargerik uteplass!

Kassen på 60x60 h40 er utviklet for å passe til små trær og planter med dype røtter. Denne kassen er den eneste med panelhøyde 40cm, og den kan ikke kobles i system med andre BEDD paneler. 

Dersom du bestiller kassen med hjul med brems, vil du få to hjul med, og to hjul uten brems. Det vil hindre kassen fra å trille i sterk vind eller lett skrånende underlag. 

Modellen kan også brukes sammen med selvvanningskassene fra BEDD, som gjør at du slipper å bekymre deg for vanningen når du er på ferie. 

BEDD er designet i Norge og produseres i Sverige. Produktene kommer flatpakket for miljøvennlig transport, og er svært enkle å montere.

Produktdesign: ByBye Design

Monteringen av kassen er enkel, og krever ikke verktøy. Følg instruksjonene som medfølger i pakningen, eller se videofilmene for å bygge BEDD under menypunktet "Inspirasjon" på hjemmesiden. Når kassen er ferdig, fyll ca 5 cm lecakuler i bunnen for god drenering. Deretter legger du på et tilpasset stykke fiberduk før du fyller kassen med god kompostjord. Lykke til!