Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

EVO Dark | 120x50x606mm

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedr. levering. 

Pris fra . inkl. mva
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Bestillingsvare - Direkte fra produsent
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestillingFrittstående

Solitary frittstående lamper - lyskilder som står over bakken.

Lampene har et moderne design og gjør seg godt morgen som kveld. Lampene kan brukes i mange ulike situasjoner, som markering av inngangsparti eller som markering langs en gangvei eller sti. Man er ikke avhengig av en stor gårdsplass eller hage for å kunne benytte seg av lampene i Solitary-serien. En liten plass i hagen eller blomsterbedet er alt som trengs. Solitary-serien kan, i likhet med alle in-lite produktene, monteres og tilpasses på kort tid. 

Ved å kombinere Solitary med andre armaturer fra in-lite vil man oppnå en helhetlig hagebelysning og et godt sluttresultat.

STEMNINGSFULL
De frittstående lampene i vårt sortiment kan brukes for å skape atmosfære på terrassen, langs en gangsti eller oppkjørsel eller i et kantbed. En frittstående lampe kan lett stikkes i bakken eller monteres på en hard overflate. Med lave vekster velger du LIV LOW. Til høyere vekster velger du LIV. Du kan selvfølgelig også velge å bruke både høye og lave lamper! De frittstående lampene i vår LIV-serie gir et stemningsfylt og diffus lys.

GANGSTI ELLER OPPKJØRSEL
Vil du belyse en gangsti eller oppkjørsel med frittstående lamper? Velg lamper som gir direkte lys, f.eks. SENTINA eller ACE. De skaper tydelige linjer og skygger. På den måten oppstår det ikke bare en fin effekt, men gangstien eller oppkjørselen belyses på en funksjonell måte. ACE-lampene er dessuten justerbare slik at de kan anvendes i mange situasjoner.

SMAK OG BEHAG
Om dagen har frittstående lamper en dekorativ funksjon i hagen. Formgivning og farge spiller derfor en viktig rolle ved valg av en frittstående lampe. in-lite sortimentet med utendørs belysning finnes i mange farger og finisher. Våre lamper i varm sølvfinish og mørkegrått passer til nesten enhver hagedesign. Ønsker du noe mer utpreget? Da kan du velge stilrene hvite lamper eller lamper med luksuriøs finish av cortenstål.

Litt om CORTEN
Det er en omfattende prosess å oppnå en finish i cortenstål. Det første trinnet er å gi aluminiumshuset et metallholdig belegg. Etter at belegget er herdet blir overflaten behandlet slik at metallpartiklene blir liggende på overflaten. Lampene blir deretter behandlet i et syrebad slik at metallet korroderer. Til slutt får lampene en omfattende etterbehandling slik at huset ikke smitter av og kan brukes umiddelbart i hagen.

2,50m. 12V/2W/2,1VA
120x50x606mm