Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Arena belegningsstein | Grå | 20 x 10 x 6 cm, Helstein

  • kr 3 700

På lager.
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Direkte leveranse fra produsent
Estimert leveringstid:
5 til 10 dagerArena

Arena er en klassisk rektangulær belegningsstein med slett overflate. Det avlange formatet gir rom for kreative mønster. Arena gir et stilrent dekke med rene linjer som passer godt til moderne byggestil (funkis).

Leveres i to fargevarianter som standard; grå og koksgrå. Disse kan gjerne kombineres. Arena gir deg mulighet til å skreddersy et dekke etter egen smak!
Nytt fra 2021 er at Arena kan leveres i fire nye fargenyanser - ASAK+KOI 

Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert og daglig leder av KOI argestudio. Les mer om ASAK+KOI og de nye fargene her.

Arena egner seg like godt til garasjer, innkjørsler, hageganger og til terrasser som til parkområder og offentlig plasser. Det finnes mange mønstermuligheter hvor det kun er fantasien som setter grenser.

Arena er lett å legge og den tradisjonelle, men samtidig tidløse utformingen gjør at den passer til flere formål som gårdsplasser med mye trafikk. Til områder som utsettes for tyngre belastninger, leverer vi 8 cm tykk stein i samme format, som en del av Permac-serien.

Arena kan du også få i en permeabel utgave som slipper vannet gjennom dekket og ned i underlaget. Arena Dren er perfekt i urbane områder hvor det stilles krav til lokal overvannshåndtering på tomten. Arena og Arena Dren er perfekte å kombinere og de er begge mulig å få i de fire nye fargenyanser - ASAK+KOI - på bestilling. Minimum areal 500m2 pr/farge, med unntak av Østlandet hvor noe er lagerført.

Arena og Arena Dren i kombinasjon:

Park-og-park-dren.web

Med fugesand:

Park-og-park-dren-fuge.web

Helstein
20x10x6 cm
50 stk pr m2
10,00 m2/500 stk. per pall
1370 kg