Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Arena Dren (åpning 8,1%) belegningsstein | Grå | 20 x 10 x 6 cm, Helstein

  • kr 4 853

På lager.
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Bestillingsvare - Direkte fra produsent
Estimert leveringstid:
Bekreftes etter bestillingArena Dren

Arena kommer nå i permeabel utgave; Arena Dren. Den har skjulte avstandsknaster, slik at den drenerer overvann gjennom dekket. Formatet er tilpasset standard Arena slik at man kan kombinere disse for å skape tette og åpne soner i dekket. 

Arena Dren egner seg like godt til garasjer, innkjørsler, hageganger og til terrasser som til parkområder og offentlig plasser.

Den leveres i to fargevarianter; grå og koksgrå, som gjerne kan kombineres. Det anvendelige formatet 20x10 gir rom for ulike mønster.

I samarbeidet med ASAK Miljøstein har KOI fargestudio utviklet fire nye farger for belegningsstein; Rød Terrakotta, Blek Terrakotta, Sand og Trøffel. Arena Dren kan leveres i disse fargene på bestilling - minimum volum er 500m2/farge.

ØKTE KRAV TIL LOKAL OVERVANNSHÅNDTERING

Essensen for permeable dekker med belegningsstein er at nedbør skal sive ned gjennom dekket, samtidig som man ivaretar dekkets styrke og bruksvennlighet. Flere norske kommuner stiller i dag krav til håndtering av overvann på tomten ifb. med byggesaker og her vil et permeabelt dekke være en del av løsningen. Det er viktig for funksjonen at man følger veilederen for oppbygning av et permeabelt dekke og benytter riktige typer masser, uten finstoffer. 

Grå og koksgrå i kombinasjon: 

Bildertilartikel2-min

Arena og Arena Dren i kombinasjon:

Bildertilartikel3-min

Grå Helstein
20x10x6 cm
50 stk pr m2
1425 kg