Telefon: 462 08 008 | E.post: [email protected]

Termotak

Plastmo har levert takplater med lysgjennomgang til den norske markedet de siste 30 årene. Twinlite taksystem leveres med robuste aluminiumsprofiler og takplater i polykarbonat, som er et av de sterkeste platmaterialene på markedet. Systemet er testet og bygd for norske forhold.  

TwinLite Termotak til utestuer

Få lyset inn i en flott utestue, eller forleng sommeren med en varm vinterhage. TwinLite er det perfekte termotaket for deg, som vil få inn masse lys og skape et hyggelig innemiljø. Utseende på taket er stilrent og vil derfor passe godt sammen med bygningens design og arkitektur


TwinLite Termotak leveres i 3 tykkelser

Med termotak minimerers risikoen for kondens i utestuen. Velger man å legge tykke termoplater, får man dessuten et tak med god isoleringsevne. Utestuen kan dermed brukes fra tidlig vår til sen høst eller med komfortvarme hele året.

TwinLite 10 mm til uisolerte utestuer og overbygg

Ønsker du en takløsning som er kondenshemmende og med noe isoleringsevne til din uisolerte utestue, er TwinLite 10 mm det rette valget. TwinLite 10 mm kan også brukes til drivhus eller som lysgjennomgang til fasader og inngangspartier. Termotaket leveres i klar og opal, og legges sammen med aluminiumssystemet. 

TwinLite 16 mm til isolerte utestuer 

Ønsker du å bruke utestuen store deler av året, og har du isoleret gulv og vegger samt har termovinduer, er TwinLite 16 mm et godt valg. TwinLite 16 mm kan også benyttes til mer avanserte drivhus og som lysgjennomgang ved overbygg og inngangspartier. Termotaket leveres i opal, klar og sotet farge.

TwinLite 32 mm til isolerte utestuer og vinterhager

Ønsker du å bruke utestuen/vinterhagen HELE året? Er gulv og veggpartier godt isolert, så er TwinLite 32 mm det riktige valget. TwinLite 32 mm isolerer som et lavenergivindu. Termotaket leveres i opal og sotet farge.

Vedlikeholdsfritt profilsystem

Du monterer TwinLite Termotak med diskrete dekklister i aluminium, som har en lang levetid og ikke krever noen form for vedlikehold. Skjøteprofilene leveres i både aluminium og gummi, og har samme bredde som 45 mm sperrer. Det gjør at taket ser lett og elegant ut. Lysinnfallet blir også optimalt. Finn flere spesifikasjoner på TwinLite Termotak under teknisk fakta

Skjøteprofiler med ekstra styrke eller ekstra isoleringsevne

Ønsker du en skjøteprofil med ekstra styrke, skal du velge skjøteprofiler i aluminium. Disse kan monteres både direkte på en ''ren'' sperrekonstruksjon, og på en tverrgående lektekonstruksjon, profilene har også gummi lister for bedre isolering. Du kan også velge skjøteprofilerprofiler i gummi, disse kan kun monteres på en ''ren'' sperrekonstruksjon og gir ekstra god isolering. Vi anbefaler at man bruker en ''ren'' sperrekonstruksjon i Norge, da får man flere festepunkter og taket blir mer vindstabilt.  


Endeprofil mot takrenne 10mm 3,05 m Endeprofil mot takrenne 10mm 3,05 m
Endeprofil mot takrenne 16mm 3,05 m Endeprofil mot takrenne 16mm 3,05 m
Endeprofil mot takrenne 32mm 2,46 m Endeprofil mot takrenne 32mm 2,46 m
Endebunn til dekklister ps. a 2 stk Endebunn til dekklister ps. a 2 stk
Inndekning frittstående 305 cm Inndekning frittstående 305 cm
Toppinndekning 305 cm Toppinndekning 305 cm
Vindskiavdekning (alu) a 1 meter Vindskiavdekning (alu) a 1 meter
Sideavdekning 2 meter Sideavdekning 2 meter
Diffusjonsåpen tape 38mm 10 meter Diffusjonsåpen tape 38mm 10 meter
Diffusjonsåpen tape 60mm 10 meter Diffusjonsåpen tape 60mm 10 meter
Alu-tape mot vegg 50 meter Alu-tape mot vegg 50 meter
Underlagsbånd a 8 m rull Underlagsbånd a 8 m rull
Takduk EPDM 1,2 x 250mm 10 meter Takduk EPDM 1,2 x 250mm 10 meter
Silikonfugemasse tb a 100 ml Silikonfugemasse tb a 100 ml

TwinLite Termotak er enkelt å montere

TwinLite monteres med et profilsystem, som er lett å jobbe med. Hver plate kan lett løsnes og skiftes ut, hvis behovet skulle oppstå. Er du i tvil om hvordan man monterer termotak, kan du finne monteringsveiledning og monteringsvideo på vår monteringsside.

Alle tak skal monteres med en konstruksjon som er tilpasset snømengden i området. Se vår snøsonetabell for veiledende snøsoner.