Telefon: 462 08 008 | E-post: [email protected]

Helle Nougat| Nougat | 40 x 40 x 4 cm

  • kr 148

På lager.
Produsent/brand:
ASAK Miljøstein AS
Levering:
Direkte leveranse fra produsent
Estimert leveringstid:
5 til 10 dagerHelle Nougat

Helle Nougat har en matt overflate med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen.

Den vakre og varme brunfargen på Helle Nougat er utviklet i samarbeid med Dagny Thurmann-Moe og KOI fargestudio. 

Den står godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i ditt hus fargepalett. 

Hellene passer svært godt til bruk på steder som er forbeholdt gangtrafikk som gangstier, inngangspartier, terrasser /takterrasser og vinterhager.

Format: 40x40x4cm

FORVENTINGER TIL PRODUKTET

Betong er et materiale som endrer seg naturlig over tid gjennom kalkutfelling og ytre påvirkning. Produkter som brukes utendørs blir direkte utsatt for påkjenninger som sol, regn, vind, forurensing og organiske overflateorganismer. Det er disse faktorene som påvirker overflaten. Kalk finnes naturlig i betong og kan gi et hvitt slør som normalt går bort av seg selv over tid.

Dersom man ønsker en silkematt overflate som også beskytter overflaten og forenkler vedlikeholdet, kan man behandle dekket med for eksempel Asak Coating. 

Asak Kolleksjonsheller har en meget hard og slitesterk overflate. Den høye hardheten i overflaten er utsatt for at det kan slås av skall og settes merker, dersom produktene støter hardt mot hverandre når produktene håndteres og monteres. Vi anbefaler at alle heller uten fugeknast legges med fast fugebredde som skal fylles med fugesand, for å sikre at hellene ikke kommer i berøring med hverandre under installasjon, og for å minske sjansen for avskalling og brekkasje på hellene, ved setninger eller annen bevegelse i ferdig dekke.

Dette kan enkelt oppnås og sikres ved å benytte fugekryss eller tilsvarende. Bruk av fugekryss gir riktig fugeavstand, for å oppnå beste resultat. Fugekryss X for rutemønster, og fugekryss T for forbandt. Avstandsstykkene gir en fugeavstand på 3mm, og er 20mm høye. Fuge med vanlig fugesand 0-2mm.

Forbruk: 1 stk. fugekryss X per helle ved rutemønster og 2 stk. fugekryss T per helle ved forbandt.

40x40x4
6,25 stk. pr m2
8,64 m2/54 stk. per pall
830 kg per pall.