Telefon: 462 08 008 | E.post: [email protected]

Morsø Grill Forno II

  • kr 7 999
På lager.
Levering:

Estimert leveringstid:


Morsø Forno II – Utepeiser/griller gjør ikke bare vinteren varmere – de gjør også sommeren lengre og terrassen flottere.

En Forno og en Grill Forno er mye mer enn en grill. De danner sentrum for enhver hyggelig kveld på terrassen med den fantastiske ilden og de hyggeskapende flammene. Et design som virkelig skiller seg ut.
På den måten kan man bruke uteovnen som grill til biffen, som røykeovn til fisken og selvfølgelig også som pizzaovn. Når maten er tilberedt, fyrer vi videre for kosens skyld.

Lange og deilige sommerkvelder der den flotte ovnen holder deg varm.

Vedlikehold og pleie 

Reparasjonssett:

Hvis man får en rift, en skramme eller en mindre skade kan du reparere din Forno, Grill Forno eller Kamino med det medfølgende reparasjonssettet, som er en 20 ml Coating med integrert touch-up pensel. Med den lille penselen påfører du et ultra tynt lag coating, slik at Forno, Grill Forno og Kaminoen igjen er rustbeskyttet og flotte.

Dette settet kan også kjøpes separat og brukes på de andre outdoor produktene fra Morsø. (grill / utepeis / bålpanne)

Vedlikehold og pleie:

– Ønsker du å rengjøre stenen, gjøres dette lettest med en stiv kobber-børste, når stenen er varm. De mørke avtegningene på stenen er sot- og askepartikler og inneholder ingen bakterier. Avtegningerne kan desverre ikke helt unngås, men de kan minimeres ved kun å fyre med helt tørt tre, som er kløvet fin.

– Støpejernsdelene kan vaskes med en mild oppløsning av grønnsåpe, når ovnen er kald.

– Ved fyring i ovnen, kan det oppstå små sprekker i stenenes overflate. Disse sprekkene er ubetydelige, og utgjør ingen sikkerhets- eller sunnhetsmessig farer.

Husk:

Når asken er kald kan den anvendes som gjødsel i din hage.

Asken fjernes skjeldent – kanskje en gang i året. Den isolerer og det vil nesten ikke være noe igjen hvis du fyrer med tørr ved.